Nokia World 2009: teaser si informatii

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.320 ori
<b>Nokia World 2009: teaser si informatii</b>Editia din acest an a showului Nokia World are loc la Stuttgart, in Germania, din data de 2 septembrie, pana pe 3. Deoarece ne apropiem de aceasta data, Nokia si-a updatat pagina oficiala si a publicat si teaserul de mai jos, in legatura cu evenimentul...

Editia din acest an a showului Nokia World are loc la Stuttgart, in Germania, din data de 2 septembrie, pana pe 3. Deoarece ne apropiem de aceasta data, Nokia si-a updatat pagina oficiala si a publicat si teaserul de mai jos, in legatura cu evenimentul mentionat:

Lista de vorbitori si programul au fost de asemenea updatate si, in plus, in cadrul Nokia World 09 veti beneficia de un cont email Nokia pe care il puteti crea la aceasta adresa. Cei de la SymbianWorld vor fi "in paine" in septembrie, transmitand de la Stuttgart toate vestile in legatura cu tehnologia noua despre care vor discuta oficialii companiei finlandeze.

Nokia World 09 ni se prezinta drept o experienta dinamica, creata si cu ajutorul comunitatii de utilizatori si axata pe noi solutii business, dar si produse si servicii care conecteaza comunitati si ofera functii de divertisment. Sa ne asteptam la un nou OS Symbian, la un smartphone N98 sau la un Nokia Internet Device cu Maemo la bord?

[Via: Symbinaworld.com]

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×