Nokia X7, În sfârșit În imagini clare, oficiale și... americane?!

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 6.816 ori
<b>Nokia X7, În sfârșit În imagini clare, oficiale și... americane?!</b>știm că brandul Nokia nu e atât de apreciat pe continentul american cât este în Europa, dar iată că primele imagini clare și detaliate cu mult-așteptatul Nokia X7 ne vin din State. Deducția este simplă, văzând că acest music phone operează...

știm că brandul Nokia nu e atât de apreciat pe continentul american cât este în Europa, dar iată că primele imagini clare și detaliate cu mult-așteptatul Nokia X7 ne vin din State. Deducția este simplă, văzând că acest music phone operează în rețeaua AT&T și carcasa îi poartă însemnul operatorului american.

X7 a devenit celebru atunci când speculațiile despre el au afirmat că acele 4 difuzoare pe care le încorporează garantează un volum și o calitate mai ridicate cu 135% decât în cazul lui X6, un telefon muzical de excepție. Vă reamintim că acest nou model nu a fost anunțat oficial de către producătorul sau încă, în vreme ce sursa imaginilor din acest articol afirmă că terminalul va sosi în oferta AT&T în această lună.

Deocamdată știm că Nokia X7 va rula Symbian^3, va încorpora un touchscreen de mari dimensiuni, cel puțin 8/16GB de memorie și o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED. Cel mai probabil ecranul acestui smartphone va fi un ClearBlack cu rezoluție nHD, dar atracția principală la X7 o reprezintă în mod clar difuzoarele sale din colțuri.

Nokia X7, În sfârșit În imagini clare, oficiale și... americane?!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×