Nokia X7, În sfârșit În imagini clare, oficiale și... americane?!

6.899 ori
<b>Nokia X7, În sfârșit În imagini clare, oficiale și... americane?!</b>știm că brandul Nokia nu e atât de apreciat pe continentul american cât este în Europa, dar iată că primele imagini clare și detaliate cu mult-așteptatul Nokia X7 ne vin din State. Deducția este simplă, văzând că acest music phone operează...

știm că brandul Nokia nu e atât de apreciat pe continentul american cât este în Europa, dar iată că primele imagini clare și detaliate cu mult-așteptatul Nokia X7 ne vin din State. Deducția este simplă, văzând că acest music phone operează în rețeaua AT&T și carcasa îi poartă însemnul operatorului american.

X7 a devenit celebru atunci când speculațiile despre el au afirmat că acele 4 difuzoare pe care le încorporează garantează un volum și o calitate mai ridicate cu 135% decât în cazul lui X6, un telefon muzical de excepție. Vă reamintim că acest nou model nu a fost anunțat oficial de către producătorul sau încă, în vreme ce sursa imaginilor din acest articol afirmă că terminalul va sosi în oferta AT&T în această lună.

Deocamdată știm că Nokia X7 va rula Symbian^3, va încorpora un touchscreen de mari dimensiuni, cel puțin 8/16GB de memorie și o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED. Cel mai probabil ecranul acestui smartphone va fi un ClearBlack cu rezoluție nHD, dar atracția principală la X7 o reprezintă în mod clar difuzoarele sale din colțuri.

Nokia X7, În sfârșit În imagini clare, oficiale și... americane?!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×