Nokia X7 și Încă două telefoane misterioase

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.780 ori
<b>Nokia X7 și Încă două telefoane misterioase</b>Nokia are darul de se implica recent în orice blockbuster, sau mai bine zis în cel puțin unul pe an. Astfel, în ultimii 2 ani am văzut un prototip Nokia misterios și futurist în filmul Star Trek, în vreme ce în Batman: The Dark Knight și-a...

Nokia are darul de se implica recent în orice blockbuster, sau mai bine zis în cel puțin unul pe an. Astfel, în ultimii 2 ani am văzut un prototip Nokia misterios și futurist în filmul Star Trek, în vreme ce în Batman: The Dark Knight și-a făcut apariția în premieră Nokia 5800, cunoscut la acea vreme sub numele de cod Nokia Tube. Ei bine, nici filmul Transformers 3 (Dark of the Moon) nu a scăpat de astfel de apariții.

Un presupus product placement de acest gen ar fi avut loc și în cazul hitului TRON: Legacy de iarna trecută unde o tabletă din film aducea foarte mult cu un model Nokia cu MeeGo, dar acesta nu a fost confirmat nici până acum. în ce privește noul Transformers, acesta are compania finlandeză printre sponsori, deci nu ne surprinde să aflăm că nu mai puțin de 3 telefoane ale producătorului sunt surprinse de-a lungul celor două ore și jumătate de film.

Nokia misterios

Nokia, un telefon misterios

Cel mai mult timp pe ecran petrece Nokia X7, telefonul cu ecran de 4 inchi pe care vi l-am prezentat aici și care afișează Ovi Maps în 3D în Transformers. Celelalte două modele sunt misterioase, unul fiind un terminal portrait QWERTY, cel mai probabil Nokia E6 sau un prototip de E72. în cele din urmă avem și un necunoscut total, care ar putea fi Nokia N950 dotat cu MeeGo și etalând o tastatură glisantă QWERTY.

Oare care va fi următorul blockbuster cu un telefon Nokia inclus și ce model va fi acesta?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×