Vânzări record pentru Samsung Galaxy S II: 3 milioane de unități În nici 2 luni!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.276 ori
<b>Vânzări record pentru Samsung Galaxy S II: 3 milioane de unități În nici 2 luni!</b>Samsung Galaxy S II are toate șansele să fie "telefonul anului 2011" și am spus asta imediat ce am pus mâna pe acest terminal. Ei bine, acum că smartphone-ul a fost analizat în această recenzie și apele s-au liniștit, e clar faptul că avem de-a...

Samsung Galaxy S II are toate șansele să fie "telefonul anului 2011" și am spus asta imediat ce am pus mâna pe acest terminal. Ei bine, acum că smartphone-ul a fost analizat în această recenzie și apele s-au liniștit, e clar faptul că avem de-a face cu un hit și nu o spun doar eu, ci și vânzările acestui model.

Astfel, aflăm că Samsung a vândut nu mai puțin de 3 milioane de unități Galaxy S II în doar 55 de zile de la lansarea sa. Samsung și-a bătut propriul record, reușind să vândă aproximativ 50.000 de telefoane zilnic, cu un aport considerabil din partea pieței europene. Aceste vânzări nu pot decât să-i facă pe cei de la Google să jubileze, deoarece Galaxy S II, ca și predecesorul său vor crește faima lui Android și răspândirea acestei platforme.

Următorul pas (și record de doborât) este atingerea a 10 milioane de unități Galaxy S II vândute, pentru a-l întrece pe primul Galaxy S. Acesta a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut, iar dacă evoluția smartphone-ul dual core pe piața continua în același ritm, recordul va fi doborât.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×