Spy Shop Black Friday 2017

Vânzări record pentru Samsung Galaxy S II: 3 milioane de unități În nici 2 luni!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.257 ori
<b>Vânzări record pentru Samsung Galaxy S II: 3 milioane de unități În nici 2 luni!</b>Samsung Galaxy S II are toate șansele să fie "telefonul anului 2011" și am spus asta imediat ce am pus mâna pe acest terminal. Ei bine, acum că smartphone-ul a fost analizat în această recenzie și apele s-au liniștit, e clar faptul că avem de-a...

Samsung Galaxy S II are toate șansele să fie "telefonul anului 2011" și am spus asta imediat ce am pus mâna pe acest terminal. Ei bine, acum că smartphone-ul a fost analizat în această recenzie și apele s-au liniștit, e clar faptul că avem de-a face cu un hit și nu o spun doar eu, ci și vânzările acestui model.

Astfel, aflăm că Samsung a vândut nu mai puțin de 3 milioane de unități Galaxy S II în doar 55 de zile de la lansarea sa. Samsung și-a bătut propriul record, reușind să vândă aproximativ 50.000 de telefoane zilnic, cu un aport considerabil din partea pieței europene. Aceste vânzări nu pot decât să-i facă pe cei de la Google să jubileze, deoarece Galaxy S II, ca și predecesorul său vor crește faima lui Android și răspândirea acestei platforme.

Următorul pas (și record de doborât) este atingerea a 10 milioane de unități Galaxy S II vândute, pentru a-l întrece pe primul Galaxy S. Acesta a vândut peste 10 milioane de unități anul trecut, iar dacă evoluția smartphone-ul dual core pe piața continua în același ritm, recordul va fi doborât.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×