Nota 4 pentru Galaxy Note 8, după o disecţie iFixit; Multe componente sunt modulare, dar e prea mult adeziv utilizat

2.913 ori
<b>Nota 4 pentru Galaxy Note 8, după o disecţie iFixit; Multe componente sunt modulare, dar e prea mult adeziv utilizat</b>După ce Samsung Galaxy Note 8 a trecut prin testele de tortură ale lui JerryRig, este momentul ca acum să vedem dispozitivul pe masa de teardown iFixit. Așa cum bine știți, această echipă de profesioniști dezasamblează terminalele și oferă astfel

iFixit e din nou la treabă şi după ce l-a disecat pe Essential Phone, aflăm că a avut timp să arunce o privire şi la interiorul lui Samsung Galaxy Note 8. A ieşit o analiză a uşurinţei sale de reparare şi aflaţi mai multe detalii mai jos.

Samsung Galaxy Note 8

Greutăţile au apărut încă de la început, fiind nevoie ca iFixit să înlăture panoul de sticlă din spatele lui Note 8, ceea ce nu e chiar uşor. Asta din cauza cantităţii mari de adeziv folosită pentru a fixa panoul respectiv. Atunci când se taie prin acel lipici special sunt şanse să fie tăiat şi conectorul senzorului de amprente, deci o bilă neagră.

Samsung Galaxy Note 8

O veste bună e totuşi că Samsung a folosit şuruburi clasice Philips aici, dar şi componente modulare, uşor de înlocuit. Bateria se află fix în mijlocul acestui phablet şi este fixată tot cu lipici. După scoaterea bateriei se ajunge în sfârşit la placa de bază şi la camerele lui Note 8. Portul USB Type-C se poate înlocui uşor, din fericire, fără a avea de lucrat cu placa de bază şi la fel putem spune şi despre jackul audio şi camera frontală.

Samsung Galaxy Note 8

iFixit a ţinut să precizeze că atât panoul frontal, cât şi cel din spate sunt fragile şi securizate cu mult adeziv. Ca atare procesul de reparare a telefonului nu e deloc uşor şi Note 8 primeşte nota 4 din 10. Stă mai bine decât un Essential Phone, care a avut nota 1 din 10 totuşi. A se remarca şi faptul că iFixit a apreciat mai mult sigilarea contra apei de pe Note 8 decât cea de pe iPhone 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×