Samsung lansează o ediție limitată a lui Galaxy Note 8 cu ocazia Jocurilor Olimpice 2018 din Coreea de Sud

3.523 ori
<b>Samsung lansează o ediție limitată a lui Galaxy Note 8 cu ocazia Jocurilor Olimpice 2018 din Coreea de Sud </b>Anul acesta Jocurile Olimpice vor fi desfășurate în Coreea de Sud, motiv pentru care cei de la Samsung găsesc de cuviință să lanseze o ediție limitată a phablet-ului Note 8. Asemenea versiunii speciale au mai debutat și anii trecuți cu ocazia

Și în acest an cei de la Samsung vin cu o ediție limitată pentru un flagship din portofoliu ce va oferit participanților la Jocurile Olimpice de iarnă, competiție care în 2018 se desfășoară chiar în PyeongChang, Coreea de Sud. Dacă în 2016 primeam o asemenea ediție specială pentru modelul Galaxy S7 Edge, acum este vremea să vedem phablet-ul Galaxy Note 8 abordând o tematică de genul.

Samsung Galaxy Note 8 Olympic Games

Suntem informați că această ediție limitată sosește în doar 4000 unități ce vor fi înmânate participanților la Jocurile Olimpice, urmând ca ulterior să fie prezentată și o ediție specială pentru Jocurile Paralimpice de iarnă. Modelul Note 8 de față este disponibil pe alb și remarcăm pe spatele logo-ul Jocurilor Olimpice și elemente aurii pe întreaga carcasă.

Samsung Galaxy Note 8 Olympic Games

La pachet sunt oferite și wallpaper-uri speciale și avem parte și de un ambalaj mai diferit față de cel livrat alături de versiunea de serie disponibilă pe piață. Nu este exclus ca Samsung să lanseze un număr limitat de unități Note 8 Olympic Games și comercial, lucru ce s-a întâmplat în trecut cu varianta S7 Edge care dacă nu mă înșel a ajuns listată și pe QuickMobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×