Philips V900, un telefon Android pentru piata chineza

2.679 ori
<b>Philips V900, un telefon Android pentru piata chineza</b>Cei de la Philips sunt cunoscuti mai degraba pentru telefoanele lor cu viata impresionanta a bateriei, decat pentru modele Android, dar iata ca producatorul a intrat si pe aceasta piata, prin intermediul modelului Philips V900. Acesta este primul telefon...

Cei de la Philips sunt cunoscuti mai degraba pentru telefoanele lor cu viata impresionanta a bateriei, decat pentru modele Android, dar iata ca producatorul a intrat si pe aceasta piata, prin intermediul modelului Philips V900.

Acesta este primul telefon Philips bazat pe Android OS, mai precis pe varianta sa modificata de China Mobile, purtand numele de Open Mobile System. Aceeasi platforma ruleaza si pe primul telefon Dell, Mini 3i. Revenind la handsetul Philips, modelul V900 a fost prezentat oficial de catre China Mobile ieri si va fi disponibil in magazine in curand, la un pret neanuntat inca.

Philips V900

Lista de dotari a acestui telefon include suport pentru WAPI (versiunea chinezeasca de WiFi), un jack audio de 3.5 mm, o camera de 3.2 megapixeli si o baterie de 1450 mAh. Sa fie Android noul OS la moda in China?

Philips V900

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×