Noua modă după selfie-uri: "dronies", fotografiile realizate În vacanță cu drona

849 ori
<b>Noua modă după selfie-uri: "dronies", fotografiile realizate În vacanță cu drona</b>Dacă ideea de selfie e deja pe buzele tuturor și a devenit uzată, ideea de "dronies" e cu totul nouă și e o modalitate cu siguranță originală de a face poze în vacanță. E vorba despre fotografiile realizate cu drona, un soi de mega selfie...

Dacă ideea de selfie e deja pe buzele tuturor și a devenit uzată, ideea de "dronies" e cu totul nouă și e o modalitate cu siguranță originală de a face poze în vacanță. E vorba despre fotografiile realizate cu drona, un soi de mega selfie realizat de micile aparate zburătoare.

​

Cei de la Telegraph au scris că dronies sunt ideale pentru a realiza scurte clipuri video, mai degrabă decât fotografii simple. Consiliul Național de Turism din Noua Zeelandă încurajează astfel de fotografieri, ei oferind o escadrilă de drone pe cerul frumoasei regiuni locale pentru a fotografia schiori și snowboarderi. Apoi fotografiile sunt transferate către telefonul schiorului respectiv, gata să fie partajate cu prietenii.

Până acum oamenii aflați în vacanță își făceau o poză cu camera frontală, având în spate Taj Mahal, Burj al Arab, Statuia Libertății sau alte monumente emblematice, dar acum o dronă se va ocupa de acest lucru pentru ei. Cu dronele Amazon în proiect și aceste drone care fac fotografii, conceptul unui aparat aerian de acest gen nu mai este definit de o unealtă a războiului... până la următoarele victime din Afganistan.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×