Cine fură azi un icon, mâine fură... fotografii cu licență; Xiaomi copiază iconuri Apple și fotografii cu copyright pentru promovare!

1.128 ori
<b>Cine fură azi un icon, mâine fură... fotografii cu licență; Xiaomi copiază iconuri Apple și fotografii cu copyright pentru promovare!</b>Dacă Meizu s-a lepădat de stigma de copycat Apple, mai nou Xiaomi începe să fie văzută astfel. Firma chineză a folosit iconul Apple Aperture pe pagina de specificații a lui Xiaomi Mi3 și acum a mai făcut o "preluare" de acest gen, fără să...

Dacă Meizu s-a lepădat de stigma de copycat Apple, mai nou Xiaomi începe să fie văzută astfel. Firma chineză a folosit iconul Apple Aperture pe pagina de specificații a lui Xiaomi Mi3 și acum a mai făcut o "preluare" de acest gen, fără să aibă permisiunea.

Se pare că Xiaomi a folosit o serie de imagini cu copyright, pe care le vedeți mai sus. Tot Xiaomi Mi3 e modelul cu probleme, secțiunea camerei de pe pagina sa oficială incluzând și aceste imagini, care au fost luate de pe Flickr. Fotografia cu acea fată tânără de exemplu e realizată de artistul Javi Inchusta Gonzalez cu un Nikon D700. Fotografia are licența și copyright, în vreme ce fotografia cu picătură de apă e luată de pe 500px.com, iar cea cu floarea soarelui de pe National Geographic.

Cine fură azi un icon, mâine fură... fotografii cu licență; Xiaomi copiază iconuri Apple și fotografii cu copyright pentru promovare!

într-un interviu recent Hugo Barra, fost angajat Google, actual oficial Xiaomi declara că s-a săturat ca firma chineză să fie numită o copiatoare a celor de la Apple. El vede Xiaomi drept o firmă inovatoare, dar cu un Mi Pad care aduce cu iPad și cu aceste probleme de copyright pe pagină lui Mi3 va fi cam greu să scape de acuzațiile de copiere.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×