Noua versiune a lui Yahoo! Go 2.0 soseste vineri

1.181 ori
<b>Noua versiune a lui Yahoo! Go 2.0 soseste vineri</b>O versiune test a lui Yahoo! Go 2.0 este disponibila gratuit pentru download inca din luna ianuarie a acestui an, cel putin in SUA. Yahoo! Go 2.0 va fi disponibil pentru fiecare tara in parte, dintre cele 13 alese pentru promovarea produsului. Printre...

O versiune test a lui Yahoo! Go 2.0 este disponibila gratuit pentru download inca din luna ianuarie a acestui an, cel putin in SUA. Yahoo! Go 2.0 va fi disponibil pentru fiecare tara in parte, dintre cele 13 alese pentru promovarea produsului.

Printre tarile in care este disponibila noua versiune a softului se numara si Franta, Germania, Spania, India sau Singapore. Yahoo colaboreaza cu patru dintre cei mai mari producatori de terminale mobile: Nokia, Motorola, Samsung, LG si Research in Motion (creatorul lui BlackBerry) pe care i-a insarcinat cu misiunea de a pre-instala Go. In acelasi context este de mentionat decizia celor de la Apple de numi Yahoo Mail drept serviciul standard pentru transmiterea e-mail-urilor. Yahoo! Go este optimizat pentru ecranele mici ale telefoanelor mobile, permitand un acces mult mai usor la Internet.

Interfata Yahoo! Go a fost creata pentru surprinde placut din punct de vedere vizual, dar si cu scopul de a oferi utilizatorilor informatiile dorite prin cat mai putine clickuri. Aplicatia suporta si numeroase widgeturi, iar userii isi vor putea crea canale personale de email si vor putea vizualiza harti locale, stiri, informatii din sport, din domeniul financiar, divertisment, meteo sau poze de pe Flickr.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×