Vodafone ofera telefonie fixa si minute gratis

2.034 ori
<b>Vodafone ofera telefonie fixa si minute gratis</b>Ieri a avut loc lansarea serviciului de telefonie fixa oferit de Vodafone Romania. Acesta se bazeaza pe aria de acoperire GSM a operatorului (87% din teritoriul tarii &ndash; 97% din populatie). Veti putea beneficia de unul dintre cele 4 abonamente care...

Ieri a avut loc lansarea serviciului de telefonie fixa oferit de Vodafone Romania. Acesta se bazeaza pe aria de acoperire GSM a operatorului (87% din teritoriul tarii – 97% din populatie).

Veti putea beneficia de unul dintre cele 4 abonamente care pot costa intre 4.76 si 11.9 dolari, cu TVA inclus. Cea mai ieftina optiune dintre cele 4 poarta numele Vodafone Acasa, iar printre cele mai scumpe se numara Vodafone Acasa 150+ si Vodafone Acasa Ore Favorite. Exista evident si o promotie, iar clientii care se vor abona pana pe 2 septembrie 2007 primesc minute gratuite catre reteaua mobila a companiei, timp de 6 luni pe an.

Daca veti opta pentru abonamentul Vodafone Acasa, veti beneficia de 20 de minute gratuite pe luna, in timp ce Vodafone Acasa 75+ va va oferi 75 de minute, iar Vodafone Acasa 150+ va va oferi 150 de minute gratuite. Cat despre Vodafone Acasa Ore Favorite, acesta va va oferi de asemenea 150 de minute, dar cu optiunea de a beneficia de tarife reduse la orele favorite. Pentru orice tip de abonament ales, in afara celui de 4 dolari, clientii vor primi gratuit un telefon fix Sagem MyH10, care va functiona datorita unei cartele SIM. Terminalul va functiona doar in raza adresei pentru care a fost incheiat abonamentul (maximum 1000 de metri). Daca veti dori sa cumparati telefonul, folosind un abonament de 4 dolari, el va costa 6 dolari, iar daca doriti sa il achizitionati fara abonament, el costa 59 de dolari.

Aceasta noua oferta a celor de la Vodafone Romania cu siguranta isi va avea raspunsul in viitoarele promotii ale celor de la Orange, care nu doresc sa isi piarda clientela care ar putea aprecia faptul ca exista reduceri pentru cei ce folosesc abonamente Vodafone de telefonia fixa si mobila. Alte detalii aici.

Sursa: Evenimentul Zilei

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×