Noua versiune de Fring permite realizarea de apeluri video de pe iPhone pe alte platforme

1.861 ori
<b>Noua versiune de Fring permite realizarea de apeluri video de pe iPhone pe alte platforme</b>Cea mai noua versiune a softului Fring permite exploatarea la maxim a camerei frontale de pe iPhone 4, acum si cu suport pentru videoconvorbiri cu utilizatorii altor terminale (Symbian, Android si alte iPhone-uri). &nbsp; &nbsp; Apelurile video se vor...

Cea mai noua versiune a softului Fring permite exploatarea la maxim a camerei frontale de pe iPhone 4, acum si cu suport pentru videoconvorbiri cu utilizatorii altor terminale (Symbian, Android si alte iPhone-uri).

Apelurile video se vor realiza via conexiune 3G sau WiFi si aflam ca noul fring for iOS 4 vine cu suport pentru multitasking, permitandu-i aplicatiei sa ruleze in fundal si anuntandu-va atunci cand primiti apeluri video. In plus, softul vine cu un flux de Tweet-uri, update-uri Facebook, optiuni pentru chat si apelare, toate intr-un singur meniu.

De asemenea, fring for iPhone 4 mai include si o agenda de contacte ampla, cu numeroase detalii despre amicii pe care ii apelati cel mai des. Iata si aplicatia in actiune pe iPhone 4:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×