Noul accesoriu modular Moto Stereo Speaker debutează la un preț de 60 dolari

729 ori
<b>Noul accesoriu modular Moto Stereo Speaker debutează la un preț de 60 dolari</b>Cei de la Motorola continuă dezvoltarea de noi accesorii modulare destinate smartphone-urilor din seria Moto Z, un nou dispozitiv de genul fiind dezvăluit chiar astăzi. Se numește Stereo Speaker Moto Mod și din datele adunate aflăm că va fi

Pe finalul lunii ianuarie aflam că cei de la Motorola pregătesc lansarea de noi accesorii modulare, dispozitive pe care așteptam să le vedem prezentate oficial în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018 din Barcelona. Din păcate nu s-a întâmplat astfel și abia acum în aprilie avem ocazia să facem cunoștiință cu un asemenea modul, unul care din păcate nu este acel accesoriu VR de care aflasem de curând.

Moto Speaker Mod

Este vorba despre un alt modul difuzor numit Stereo Speaker Moto Mod ce este compatibil atât cu prima generație de telefoane Moto Z, cât și cu cea de-a doua care debuta anul trecut. Accesoriul modular de față vine pe roșu, albastru și negru, iar ca dotări avem parte de 2 difuzoare de 28mm care dezvoltă o putere audio de 80 dB. 

Are un kickstand dedicat, măsoară 15 mm în grosime, iar greutatea ajunge la 102 grame. Un element dezamăgitor este acela că modulul de față nu mai dispune de o baterie proprie, astfel că se bazează pe acumulatorul telefonului pentru funcționare. Prețul este de 59.99 dolari, dar la această sumă sunt vândute acum și alte module similare precum JBL SoundBoost, JBL SoundBoost 2, respectiv Moto Smart Speaker with Amazon Alexa. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×