Vânzările terminalelor din seria Samsung Galaxy se apropie de cele ale lui Apple iPhone

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.340 ori
<b>Vânzările terminalelor din seria Samsung Galaxy se apropie de cele ale lui Apple iPhone</b>iPhone-ul rămâne în continuare stăpân pe segmentul smartphone, dar Samsung vine tare de tot din urmă și mai nou nu chiar atât de în urmă pe cât credeam. Barron&#39;s a publicat noi estimări ale vânzărilor de smartphone-uri realizate de...

iPhone-ul rămâne în continuare stăpân pe segmentul smartphone, dar Samsung vine tare de tot din urmă și mai nou nu chiar atât de în urmă pe cât credeam. Barron's a publicat noi estimări ale vânzărilor de smartphone-uri realizate de analiști în domeniu și se pare că seria Galaxy de la Samsung a avut o creștere spectaculoasă în ultimele 12 luni.

Astfel, aflăm că vânzările terminalelor Galaxy, de la Galaxy S 3 la Galaxy Note II au crescut de la 9 milioane de unități în trimestrul 1 al anului 2012 la 19 milioane în trimestrul 2. Apoi a urmat încă un salt, la 28 de milioane în trimestrul 3 și apoi lucrurile au devenit cu adevărat impresionante în trimestrul 4, cu 38 de milioane de unități. în trimestrul 3 Samsung a depășit vânzările de iPhone-uri, profitând de faptul că publicul aștepta lansarea lui iPhone 5.

Vedeți și în graficul din acest articol cum seria Galaxy, marcată cu roșu a început să egaleze sau depășească punctele albastre, adică iPhone. în ultimul trimestru al anului trecut distanță era de 10 milioane de unități între cele două. Va fi 2013 anul Samsung sau doar se va micșora ecartul iPhone?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×