Noul CEO Yahoo, Marissa Mayer (37 de ani) va oferi fiecărui angajat câte un iPhone 5/Galaxy S III/Nokia Lumia 920

1.343 ori
<b>Noul CEO Yahoo, Marissa Mayer (37 de ani) va oferi fiecărui angajat câte un iPhone 5/Galaxy S III/Nokia Lumia 920</b>Am ținut să precizez și vârsta noului CEO Yahoo în titlu, deoarece mi se pare fantastic ca la o vârstă atât de fragedă cineva să fie CEO al unui gigant ca Yahoo. Nu neg competența sa, mai ales că doamna Marissa Mayer a fost un oficial cheie al...

Am ținut să precizez și vârsta noului CEO Yahoo în titlu, deoarece mi se pare fantastic ca la o vârstă atât de fragedă cineva să fie CEO al unui gigant ca Yahoo. Nu neg competența sa, mai ales că doamna Marissa Mayer a fost un oficial cheie al Google timp de mulți ani, înainte să ajungă în această funcție. și acum una dintre primele sale măsuri din postura de CEO Yahoo! este aceea de a oferi smartphone-uri gratuite angajaților.

Ei au de ales între un iPhone 5, Samsung Galaxy S III, HTC One X, HTC EVO 4G LTE și Nokia Lumia 920. Vestea a venit sub forma unui email intern trimis angajaților chiar de către Marissa. în acesta se menționa că Yahoo va trece de la BlackBerry-uri drept telefoanele corporate oficiale la iPhone/terminale Android/Windows Phone în 22 de țări. Noul CEO afirma că în urmă cu câteva săptămâni a analizat rata de penetrare a smartphone-uri la nivel global și a decis să aleagă aceste terminale în funcție de realitatea actuală pe zona telecom.

Ideea e ca angajații Yahoo să aibă telefoane similare cu ale utilizatorilor și deci experiențe similare și să înțeleagă mai bine cum arată serviciile Yahoo la nivel de utilizator. Teoria este una destul de bună și în cazul în care vă întrebați, Marissa este CEO și președinte al Yahoo din luna iulie a acestui an. Doamna Mayer se alătura echipei Google în 1999 drept angajatul numărul 20 și a fost primul inginer femeie al companiei. Ea a avut un rol cheie în dezvoltarea produselor Google Images, Google News, Maps, Books, Toolbar, iGoogle, Gmail și Google Search.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×