Nokia se alătura campaniei de denigrare iPhone 5 Începută de Samsung sub motto-ul "Nu e nevoie de un geniu să..."

1.767 ori
<b>Nokia se alătura campaniei de denigrare iPhone 5 Începută de Samsung sub motto-ul "Nu e nevoie de un geniu să..."</b>știrea de ieri se pare că a făcut furori pe Mobilissimo.ro, generând destule comentarii și vizualizări. Să vă reamintesc despre ce e vorba: Samsung a început de ieri să posteze în numeroase publicații din SUA și probabil în curând și din...

știrea de ieri se pare că a făcut furori pe Mobilissimo.ro, generând destule comentarii și vizualizări. Să vă reamintesc despre ce e vorba: Samsung a început de ieri să posteze în numeroase publicații din SUA și probabil în curând și din afară o comparație dintre iPhone 5 și Samsung Galaxy S III croită în așa fel încât să iasă învingător terminalul Samsung. Totul se încheia cu motto-ul "nu e nevoie de un geniu..." și continuarea ar fi evident "să îți dai seama că Samsung Galaxy S III e mai bun". Ei bine, acum și Nokia se alătura acestei campanii.

în tweetul pe care îl vedeți în captura de mai sus, contul oficial de Twitter Nokia afirma că telefonul Lumia 920 aduce câteva aspecte unice, pe care nu le găsim și pe alte modele și încheie tot cu "nu e nevoie de un geniu". Rețineți că nu e vorba de vreo reclamă sau vreun afiș, deci Samsung nu are motive să dea în judecată Nokia pentru că le fură ideea de reclamă negativă. E interesant să constatăm că iPhone 5 e lovit din start cu reclame negative, deși nici nu a ajuns în magazine.

Aici există două explicații: fie Nokia și Samsung se simt amenințate de iPhone 5, sau vor să lovească Apple atunci când e jos, buzzul de pe web fiind preponderent negativ cu privire la noul iPhone. Oriunde mă uit, pe Facebook, Twitter, Mashable, bloguri și altele văd meme-uri și glume despre iPhone 5, critici și luări în deradare. Era de așteptat ca și Nokia și Samsung să se alăture trendului, deși am remarcat și câteva site-uri mari care îi iau apărarea lui iPhone 5, dar prea puține. A devenit "atacul la iPhone" noul sport din online, noul viral Gangnam style?!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×