Noul design al lui Twitter aduce functia Discover, prezenta mai puternica a companiilor si integrare foto/video mai pregnanta (Video)

Autor:  | Publicat în:  Twitter 557 ori
<b>Noul design al lui Twitter aduce functia Discover, prezenta mai puternica a companiilor si integrare foto/video mai pregnanta (Video)</b>Celebrul serviciu de microblogging Twitter a oferit în această săptămână utilizatorilor săi o actualizare importantă, care aduce atât un nou design, cât și modificări ale experienței de tweeting. în plus, companiile au acum parte de o...

Celebrul serviciu de microblogging Twitter a oferit în această săptămână utilizatorilor săi o actualizare importantă, care aduce atât un nou design, cât și modificări ale experienței de tweeting. în plus, companiile au acum parte de o prezență mai proeminentă în acest serviciu de socializare.

Aflați că acum serviciul este organizat în jurul a 4 zone cheie: Home, Connect, Discover și Me. Tabul Discover reprezintă o noutate și este situat în partea superioară, în zona barei navigaționale. Practic el reprezintă o evoluție a functiei Activity, iar noul flux de informații vă oferă atât tweeturi, cât și știri, toate cele pe care Twitter crede că sunt interesante pentru utilizator. în ce privește layoutul site-ului, bara de căutare și iconul Me au fost mutate în colțul dreapta-sus, în vreme ce secțiunile Home, Connect și Discover sunt acum în partea stângă.

Twitter discover

Scrierea tweeturilor și subiectele trending sunt acum în partea stângă, iar timeline-ul a fost mutat în partea cealaltă. Am menționat mai sus prezenta companiilor pe Twitter și aici mă refeream la faptul că acestea se vor putea promova prin acest serviciu, având parte de pagini de profil care amintesc de oferta Facebook și Google+. Companiile vor putea personaliza mai aparte paginile lor și pot tăgui un tweet și promova un mesaj preferat, clip video sau fotografie.

și fotografiile și clipurile au o nouă modalitate de afișare, după cum se vede și în demonstrația de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×