Producătorii indieni Lava, Karbonn și Xolo vor lansa curând noi terminale Windows Phone accesibile

713 ori
<b>Producătorii indieni Lava, Karbonn și Xolo vor lansa curând noi terminale Windows Phone accesibile</b>Din câte știm, cei de la Microsoft vor prezenta noul sistem de operare Windows Phone 8.1 luna viitoare, moment în care ne așteptăm să vedem și primele noi device-uri cu acest OS. Trei dintre producătorii indieni de smartphone-uri se pare că au...

Din câte știm, cei de la Microsoft vor prezenta noul sistem de operare Windows Phone 8.1 luna viitoare, moment în care ne așteptăm să vedem și primele noi device-uri cu acest OS. Trei dintre producătorii indieni de smartphone-uri se pare că au planuri mari cu Windows Phone.

Aceștia plănuiesc lansarea unor terminale Windows Phone foarte accesibile în următoarea perioadă. Aflăm că cei de la Karbonn vor lansa device-uri WP cu prețuri cuprinse între 100-200$, în timp ce producătorul Lava va introduce pe piață device-uri WP cu prețuri cuprinse între 105-140$.

Directorul Karbonn, Pradeep Jain a confirmat faptul că vor fi lansate 4 terminale WP la sfârșitul lunii mai. De asemenea, și producătorul XOLO, un brand despre care am mai auzit, are de gând să lanseze terminale WP8 în trimestrul 2 din 2014.

Aceste lansări pe bandă rulantă din partea companiilor indiene ar putea sta în spatele deciziei Microsoft de a renunța la licențele plătite WP, oferite acum gratuit pentru producătorii telecom din India, informație despre care am aflat acum câteva zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×