Noul HTC One primește o husă special flip cover, fotografiată deja!

1.159 ori
<b>Noul HTC One primește o husă special flip cover, fotografiată deja!</b>Cea mai nouă imagine ajunsă pe web și legată de noul HTC One este cea de mai jos și de această dată ni se prezintă un accesoriu al acestui terminal. E vorba despre o husă de tip flip cover, iar imaginea a apărut pe Twitter mulțumită lui...

Cea mai nouă imagine ajunsă pe web și legată de noul HTC One este cea de mai jos și de această dată ni se prezintă un accesoriu al acestui terminal. E vorba despre o husă de tip flip cover, iar imaginea a apărut pe Twitter mulțumită lui @evleaks.

Acest accesoriu arata destul de bine și după cum vedeți va afișa într-un format în stil "8 bit" informații vitale de pe ecranul telefonului vostru. și LG și Alcatel au lansat accesorii de acest gen în ultima vreme, deci aceasta nu e chiar o noutate. Cu câteva săptămâni în urma același @evleaks postase o imagine cu noul HTC One având montată o carcasă extra rezistentă.

Pe lângă imagine, faimosul leakster declară că HTC M8/ One 2 va sosi și într-o versiune Google Play Edition, ceea ce trebuie să spun că nu mă surprinde prea mult. Au mai rămas puțin peste 2 săptămâni până la evenimentul oficial de lansare al noului HTC One și în perioada Paștelui ar trebui să îl avem în magazine. Așteptăm și primul video hands on cu acest device!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×