Lenovo Folder Pad, o tabletă care aduce din nou o revoluție de design

826 ori
<b>Lenovo Folder Pad, o tabletă care aduce din nou o revoluție de design</b>Lenovo nu s-a ferit să inoveze în ultimii ani, cu tabletele sale multimodale și cu ineditul model Yoga, dar iată că ne pregătește încă un device nou. E vorba despre Lenovo Folder Pad, care ni se dezvăluie doar sub formă de design deocamdată....

Lenovo nu s-a ferit să inoveze în ultimii ani, cu tabletele sale multimodale și cu ineditul model Yoga, dar iată că ne pregătește încă un device nou. E vorba despre Lenovo Folder Pad, care ni se dezvăluie doar sub formă de design deocamdată.

Aceasta este tot o tabletă multimodala, dar ea dezvăluie un concept nou de kickstand, plus o tastatură în stil Surface. Aparent, această tabletă poate fi folosită și că monitor touchscreen, cu un kickstand ținând-o în poziția adecvată. îndoiți acel suport la loc pe corpul tabletei și veți avea din nou un terminal portabil.

Lenovo nici măcar nu a anunțat acest produs, dar l-a confirmat prin intermediul înscrierii sale în cadrul concursurilor de design de la IDSA sau Red Dot. Designerii săi au fost entuziaști și au înscris gadgetul în competiție, sperând să câștige premii. Nu avem informații legate de hardware pentru Lenovo Folder Pad, poate în afară difuzoarelor stereo și a tastaturii plate în stil Microsoft Surface Touch Cover.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×