Lenovo S650 hands on preview: telefon midrange dual SIM cu textura metalica (Retro MWC 2014 - Video)

1.404 ori
<b>Lenovo S650 hands on preview: telefon midrange dual SIM cu textura metalica (Retro MWC 2014 - Video)</b>Unul dintre lucrurile pe care le remarc imediat la un terminal Lenovo, fie el tableta sau telefon e faptul că pe Android aplicațiile acestor device-uri sunt afișate direct pe Homescreen, fără o zonă separată. Regulă se aplică și la Lenovo S650,...

Unul dintre lucrurile pe care le remarc imediat la un terminal Lenovo, fie el tableta sau telefon e faptul că pe Android aplicațiile acestor device-uri sunt afișate direct pe Homescreen, fără o zonă separată. Regulă se aplică și la Lenovo S650, pe care îl vedem în acțiune mai jos.

Acesta este un model dual SIM, cu o textură metalică a carcasei în zona din spate și o alură de Galaxy S II ca design. Interfața se mișca fluid, iar telefonul este unul midrange, cu preț accesibil. Lenovo S650 dispune de un ecran qHD de 4.7 inch și adoptă un procesor quad core MediaTek de 1.3 GHz la interior.

Lenovo S650

Alte dotări includ 8 GB memorie internă, o baterie de 2000 mAh, iar acest model va costa 366 de dolari. Telefonul suporta o rezoluție de 540 x 960 pixeli și mai încorporează și o cameră de 8 megapixeli cu autofocus și blitz LED, 1 GB RAM și radio FM. Primim și conectivitate HSDPA cu viteza de 21 Mbps la download și o cameră frontală VGA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×