Noul HTC One va fi pus În vânzare la câteva minute după lansarea programată pentru 25 martie

1.776 ori
<b>Noul HTC One va fi pus În vânzare la câteva minute după lansarea programată pentru 25 martie</b>în mai puțin de o săptămână, taiwanezii de la HTC vor lansa noul flagship Noul HTC One, mai precis pe data de 25 martie. Din câte se pare, terminalul va fi disponibil în magazine la câteva minute după lansarea propriu-zisă. &nbsp; Această...

în mai puțin de o săptămână, taiwanezii de la HTC vor lansa noul flagship Noul HTC One, mai precis pe data de 25 martie. Din câte se pare, terminalul va fi disponibil în magazine la câteva minute după lansarea propriu-zisă.

Această știre a ieșit la iveală după ce retailerul britanic Carphone Warehousea confirmat faptul că Noul HTC One (M8) va putea fi achiziționat chiar la câteva minute de la lansare prin intermediul a 6 locații din Londra. Din câte se pare, cei de la HTC doresc o lansare imediată pe piață pentru a lua un avânt considerabil, știind faptul că Samsung Galaxy S5 va debuta pe data de 11 aprilie la nivel global.

Noul HTC One va dispune de un display Full HD de 5 inch, butoane software on-screen și o cameră foto duală ideală pentru fotografierea în condiții low-light. De asemenea, acesta va fi primul terminal care va sosi cu interfața HTC Sense 6.0.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×