Precomanda lui Samsung Galaxy S5 la evoMAG.ro Îți aduce automat și un premiu... și un voucher!

1.065 ori
<b>Precomanda lui Samsung Galaxy S5 la evoMAG.ro Îți aduce automat și un premiu... și un voucher!</b>Samsung Galaxy S5 e acum disponibil la evoMAG.ro cu opțiunea de precomanda, iar odată cu listarea sa în oferta retailerului avem și 2 bonusuri asociate acestui produs. Unul este un voucher, iar celălalt un super premiu (regulament aici)! &nbsp;...

Samsung Galaxy S5 e acum disponibil la evoMAG.ro cu opțiunea de precomanda, iar odată cu listarea sa în oferta retailerului avem și 2 bonusuri asociate acestui produs. Unul este un voucher, iar celălalt un super premiu (regulament aici)!

evoMAG.ro oferă un voucher automat cumpărătorilor de Galaxy S5 care fac precomandă și apoi și șansa de a câștiga un Galaxy Gear 2 la un concurs. Voucherul va aduce 15% reducere la accesoriile lui Samsung Galaxy S5, iar campania va avea loc în perioada 10 martie 2014 - 10 aprilie 2014. Pentru a participa, trebuie să precomandati noul telefon Galaxy S, indiferent de nuanța aleasa.

Veți intra astfel în tragerea la sorți pentru noul Galaxy Gear, dar doar dacă veți și finaliza comandă și achita costul telefonului. Voucherele vor fi valabile începând cu 22 aprilie 2014, dată la care se va efectua și extragerea câștigătorului lui Gear 2.

Puteți comanda telefonul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×