Noul iPhone este.... deocamdată doar versiunea CDMA de iPhone 4, pentru Verizon

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.465 ori
<b>Noul iPhone este.... deocamdată doar versiunea CDMA de iPhone 4, pentru Verizon</b>Iată că a sosit și noul iPhone și nu, nu este vorba despre iPhone 5, ci despre versiunea CDMA a lui iPhone 4, anunțată astăzi oficial de către Verizon. Astfel, AT&T își pierde exclusivitatea pentru terminalele Apple, după 3 ani de câștiguri...

Iată că a sosit și noul iPhone și nu, nu este vorba despre iPhone 5, ci despre versiunea CDMA a lui iPhone 4, anunțată astăzi oficial de către Verizon. Astfel, AT&T își pierde exclusivitatea pentru terminalele Apple, după 3 ani de câștiguri avantajoase de pe urma celebrului smartphone.

Ce este diferit la această variantă de iPhone 4? Ei bine, acest handset nu suportă conectivitate LTE 4G, după cum speram, ci doar EV-DO, standardul specific operatorului Verizon. Putem chiar spune că iPhone 4 CDMA a fost privat de unele funcții utile, astfel că telefonul nu va putea efectua transferuri de date și convorbiri în același timp, deci americanii care îl achiziționează trebuie să uite de verificarea mailului în timp ce vorbesc la telefon.

Acest defect este specific telefoanelor CDMA, completat de faptul că iPhone 4, varianta Verizon nu este capabilă de roaming global, precum cea GSM. în schimb, terminalul primește funcția de hotspot mobil, furnizând semnal WiFi pentru până la 5 telefoane. Această funcție ar putea fi parte a lui iOS 4.2.5 care vine preinstalat pe handset și speram să o vedem și pe celelalte versiuni de iPhone.

Prețul lui iPhone 4 CDMA rămâne același, 199 de dolari pentru versiunea de 16GB, respectiv 299 de dolari pentru cea de 32GB, împreună cu abonament Verizon pe 2 ani. Telefonul debutează pe 10 februarie în magazinele operatorului, iar precomenzile pentru clienții existenți vor fi disponibile din data de 3 februarie.

și acum... către iPhone 5!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×