Telefoane cu cameră de 16 megapixeli, bazate pe tehnologia Renesas

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.293 ori
<b>Telefoane cu cameră de 16 megapixeli, bazate pe tehnologia Renesas</b>Compania Renesas Technology tocmai a anunțat dezvoltarea unui modul de cameră pentru smartphone-uri, care ar putea ajunge la o rezoluție de 16 megapixeli prin această inovație. Vestea nu ni se pare atât de surprinzătoare, mai ales că nu cu mult...

Compania Renesas Technology tocmai a anunțat dezvoltarea unui modul de cameră pentru smartphone-uri, care ar putea ajunge la o rezoluție de 16 megapixeli prin această inovație. Vestea nu ni se pare atât de surprinzătoare, mai ales că nu cu mult timp în urmă am văzut un telefon Sony Ericsson cu un senzor foto de 16MP la bord.

Era vorba în cazul lui Cyber-shot S006 de un senzor CMOS de 16.4 megapixeli, dar din păcate acel terminal va rămâne doar pe piața japoneză, unde va fi lansat în primăvară. Revenind la modulul celor de la Renesas, acesta va fi livrat companiilor interesate în următoarele săptămâni, suportând o rezoluție a imaginii de 1920 x 1080 pixeli.

Producția de masă a acestor senzori va debuta în luna martie și mai aflăm de la Renesas că pe lângă instantaneele de 16 megapixeli, camera va suporta filmare la 15 fps și rezoluție de 13MP.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×