Transferuri fantomă de date pe Windows Phone 7? Microsoft promite că va remedia problema!

1.319 ori
<b>Transferuri fantomă de date pe Windows Phone 7? Microsoft promite că va remedia problema!</b>După ce a descoperit că unele telefoane Windows Phone 7 trimit și primesc "date fantomă" via conexiunea 3G, BBC News a primit răspunsul din partea Microsoft: "se lucrează la această problemă și se fac investigații". Până acum plângerile au...

După ce a descoperit că unele telefoane Windows Phone 7 trimit și primesc "date fantomă" via conexiunea 3G, BBC News a primit răspunsul din partea Microsoft: "se lucrează la această problemă și se fac investigații". Până acum plângerile au venit din partea unor posesori de smartphone-uri WP7, ale căror abonamente lunare au fost afectate de aceste transferuri de date.

Unii utilizatori s-au plâns chiar de un trafic de 30, până la 50MB pe zi, un lucru periculos mai ales dacă folosiți un abonament ce vă limitează la 1GB pe lună. Majoritatea plângerilor au fost localizate în SUA și a existat și un utilizator care a descoperit că telefonul său "pierde" date într-un regim de 2-5MB pe oră.

Toată lumea se întreabă ce anume se transferă în aceste cazuri, iar unii utilizatori mai paranoici și-au pus problema că telefoanele ar trimite feedback la Microsoft în legătură cu performanța software-ului. Există și o speculație asupra unui bug, care implică utilizarea conexiunii 3G, chiar și cu WiFi-ul disponibil.

Să vedem cum se va rezolva și această problemă...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×