Noul iPhone va sosi cu iesire video HD?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.290 ori
<b>Noul iPhone va sosi cu iesire video HD?</b>Lista de functii noi ale lui iPhone III creste continuu, de la o zi la alta, pe masura ce ne apropiem de luna iunie, in care va fi lansat handsetul. In vreme ce iPhone si iPhone 3G sosesc doar cu suport pentru iesire video 480i, e foarte posibil ca noua...

Lista de functii noi ale lui iPhone III creste continuu, de la o zi la alta, pe masura ce ne apropiem de luna iunie, in care va fi lansat handsetul. In vreme ce iPhone si iPhone 3G sosesc doar cu suport pentru iesire video 480i, e foarte posibil ca noua versiune a terminalului sa suporte playback full HD la rezolutii 720p si 1080i.

PhoneNews ne informeaza ca Apple va vinde impreuna cu noul sau telefon si un cablu AV specific, care completeaza functiile lui iPhone 2009. Se pare ca faimoasa firma din Cupertino doreste sa faca trecerea de la Apple TV la iPhone, dotandu-si telefonul cu output video HD si redefinindu-si handsetul drept o unealta media unica si compatibila cu televizoarele cu diagonala mare.

Noul iPhone va suporta atat playback HD, cat si streaming video prin intermediul retelor wireless "home network". Terminalul se va conecta la colectia de clipuri de pe iTunes, a unui utilizator, prin WiFi si va incepe streamingul acestor continuturi media pe televizor, cu ajutorul cablului Apple AV. Astfel, iPhone-ul se va comporta ca un Apple TV.

[Via: Intomobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×