Palm Pepito este telefonul cu care Palm revine pe piaţa smartphone: terminal junior cu ecran de doar 3.3 inch

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.545 ori
<b>Palm Pepito este telefonul cu care Palm revine pe piaţa smartphone: terminal junior cu ecran de doar 3.3 inch</b>Scriam în această săptămână ca Palm se pregăteşte de o revenire istorică, urmând să reintre pe piaţa smartphone. Evident va face asta cu ajutorul companiei care îi deţine brandul şi anume TCL, din China. Ei bine azi aflăm mai multe detalii despre produs..

Scriam în această săptămână ca Palm se pregăteşte de o revenire istorică, urmând să reintre pe piaţa smartphone. Evident va face asta cu ajutorul companiei care îi deţine brandul şi anume TCL, din China. Ei bine azi aflăm mai multe detalii despre produs, cunoscut drept Palm Pepito în acest moment.

Terminalul apare într-o singură randare deocamdată şi are o interfaţă bizară, care îmi aminteşte cumva de Apple Watch, oricât de ciudat ar suna asta. Asta prin prisma faptului că aplicaţiile par să plutească precum un nor pe ecran. Palm Pepito este un telefon foarte mic, cu ecran de doar 3.3 inch şi rezoluţie 720p. Sună ca un fel de feature phone sau telefon de buget foarte mic, dar cu rezoluţie OK.

Rulează o versiune specială de Android 8.1, cu căutarea vocală la îndemână. Procesorul sau este un Snapdragon 435 şi mai primim şi 3 GB RAM, 32 GB stocare şi o baterie de 800 mAh. Nu are jack audio şi în prima fază se va vinde în exclusivitate prin Verizon. Palm a fost mereu o companie care a explorat formaturile mici pentru telefoane, deci nu putem spune că ne miră această abordare.

Rămâne de văzut dacă implementarea va fi practică sau nu şi în ce măsură e loc pentru un telefon junior în ziua de azi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×