Noul Nexus 7 va fi pus În vânzare pe 30 iulie

Autor:  | Publicat în:  Google 1.031 ori
<b>Noul Nexus 7 va fi pus În vânzare pe 30 iulie</b>Un flyer publicitar&nbsp;Best Buy&nbsp;indică faptul că&nbsp;Noul Nexus 7&nbsp;se va lansa în magazine săptămâna viitoare, adică pe 30 iulie - miercuri, chiar dacă acum câteva zile am aflat din unele surse că vânzarea noilor tablete va începe...

Un flyer publicitar Best Buy indică faptul că Noul Nexus 7 se va lansa în magazine săptămâna viitoare, adică pe 30 iulie - miercuri, chiar dacă acum câteva zile am aflat din unele surse că vânzarea noilor tablete va începe pe 31 iulie. Potrivit unor informații, stocurile de tablete Nexus 7 vor fi livrate pe data de 24 iulie, urmând ca ele să fie puse spre vânzare după lansarea oficială.

Considerând că miercuri este 23 iulie, iar evenimentul Google are loc pe 24, zi în care așteptăm să fie anunțat noul Nexus 7, atunci data postată de către cei de la Best Buy este credibilă. Potrivit publicației care a primit flyer-ul publicitar de la un vânzător de ponturi, acesta va fi distribuit pe 27 sau 28 iulie.

Deși data de 30 iulie nu este confirmată oficial, totuși avem prețul device-ului și câteva specifcații. Versiunea prezentată este cea de 16 gb și vine cu o rezoluție a display-ului de 1920 x 1200 pixeli. Prețul acestei versiuni este de 229 $ ~ 770 lei. Pe lângă aceste detalii, tableta este prezentată ca Google Nexus 7 și este marcată ca nou sosit.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×