Noul site HERE Maps intră În fază beta, iată cum va puteți Înscrie pentru a primi noua experiență de navigare

Autor:  | Publicat în:  Nokia 649 ori
<b>Noul site HERE Maps intră În fază beta, iată cum va puteți Înscrie pentru a primi noua experiență de navigare</b>Sunt sigur că dacă ați folosit până acum un terminal cu Windows Phone știți că există o mică confuzie între alternativele de servicii de navigare pe această platformă. Pe de o parte avem excelentul Nokia HERE, apoi Microsoft Bing Maps și...

Sunt sigur că dacă ați folosit până acum un terminal cu Windows Phone știți că există o mică confuzie între alternativele de servicii de navigare pe această platformă. Pe de o parte avem excelentul Nokia HERE, apoi Microsoft Bing Maps și perspectivă Google Maps plutește și ea undeva în depărtare.

 
Ei bine, acum va exista și variantă accesării serviciilor HERE prin intermediul site-ului HERE.com, care a primit recent o experiență îmbunătățită printr-o nouă versiune beta. Nokia Here.com se va lansa în fază private beta pentru utilizatorii web care vor să încerce noul design și un val de îmbunătățiri va fi implementat în perioada următoare.  
 
Nu avem încă detalii, dar daca sunteti curioși, puteți accesă această adresă și să va înregistrați cu numele și adresă de email. HERE oferă cartografiere pentru peste 200 de țări, informații despre transportul public și punctele de interes, incluzând până și părculețele de colțul blocului în România.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×