Motorola Moto X (2014) primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop Înainte terminalelor Nexus

1.541 ori
<b>Motorola Moto X (2014) primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop Înainte terminalelor Nexus</b>Dacă până acum eram obișnuiți ca terminalele din gama Nexus să fie primele care primesc noile update-uri ce sunt anunțate oficial, iată că odată cu noua versiune 5.0 a sistemului de operare Android lucrurile se schimbă, primul terminal care se...

Dacă până acum eram obișnuiți ca terminalele din gama Nexus să fie primele care primesc noile update-uri ce sunt anunțate oficial, iată că odată cu noua versiune 5.0 a sistemului de operare Android lucrurile se schimbă, primul terminal care se poate bucura de actualizarea în cauză  urmând să fie un produs dezvoltat de către Motorola.

Acesta din urmă este nimeni altul decât Motorola Moto X (2014), mai precis așa numita ediție pură ce nu conține software customizat de către operator. Aflăm că update-ul în cauză sosește via OTA și faptul că va ocupa între 200 – 400 Mb memorie odată instalat.

Printre noile funcții aduse de acest update se numără în principal iconițele în stil Material Design, un nou sistem de notificări, o aplicație de economisire a energiei, cât și funcții de securitate îmbunătățite. Cum vi se pare faptul că de această dată cei de la Motorola au adus Android 5.0 înainte ca update-ul să sosească pe terminalele Nexus de anul trecut?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×