Apple dezvăluie neintenționat o serie de imagini cu noile tablete iPad Air 2, respectiv iPad Mini 3

1.615 ori
<b>Apple dezvăluie neintenționat o serie de imagini cu noile tablete iPad Air 2, respectiv iPad Mini 3</b>Dacă astăzi, cei de la Google au lansat tableta Nexus 9, device cu dotări high-end, mâine este ziua în care Apple va avea dreptul la replică, zi în care sunt așteptate nu doar una, ci două noi tablete, mai precis modelele iPad Air 2 și iPad Mini...

Dacă astăzi, cei de la Google au lansat tableta Nexus 9, device cu dotări high-end, mâine este ziua în care Apple va avea dreptul la replică, zi în care sunt așteptate nu doar una, ci două noi tablete, mai precis modelele iPad Air 2 și iPad Mini 3, device-uri  care acum câteva minute și-au făcut apariția într-o serie de imagini scăpate pe web de Apple.

Din câte putem vedea, ambele modele vor aduce un senzor pentru amprente Touch ID, cât și o cameră frontală Facetime HD. Deși la capitolul design schimbările nu sunt semnificative în comparație cu generațiile actuale, se așteaptă ca atât iPad Mini 3, cât și iPad Air 2 să ofere o greutate și o grosime mult mai scăzută.

iPad Air 2

Totuși, vom vedea schimbări importante la interior unde iPad Air 2 va aduce un procesor de nouă generație Apple A8X și un chip de 2 GB memorie RAM. Dacă și iPad Mini 3 va dispune de specificații similare vom afla mâine în cadrul evenimentului Apple ce este programat pentru ora 20 (ora României).

iPad Mini 3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×