Noutățile Allview: AllDro Speed HD primește Android 4.0.4, AllDro Speed 3 Duo intră În magazine

1.871 ori
<b>Noutățile Allview: AllDro Speed HD primește Android 4.0.4, AllDro Speed 3 Duo intră În magazine</b>Allview ne-a adus de-a lungul anului un șir întreg de tablete și a încercat de fiecare dată să le upgradeze la cea mai nouă versiune Android. Din 12 septembrie se poate instala Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pe tableta AllDro Speed HD ce costă...

Allview ne-a adus de-a lungul anului un șir întreg de tablete și a încercat de fiecare dată să le upgradeze la cea mai nouă versiune Android. Din 12 septembrie se poate instala Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich pe tableta AllDro Speed HD ce costă 799 lei pe eMAG.ro, iar prețul recomandat de Visual Fan se ridică la 829 lei.

Au anunțat începând din această zi și disponibilitatea primei lor tablete cu procesor dual-core - Allview AllDro 3 Speed Duo care sosește în același timp cu tableta rivală Evolio Aria ce de ieri se află în stocurile magazinelor online din țara noastră cât și la Flanco, retail clasic.

Mai multe detalii despre Allview AllDro Speed Duo - 1149 lei pe eMAG.ro:

  • IPS LCD de 9.7 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli;
  • procesor dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD;
  • Android 4.0 Ice Cream Sandwich și Mali-400 GPU;
  • Wi-Fi în standardele b/g/n, miniUSB, miniHDMI, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră de 2 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli;
  • baterie de 5900 mAh, 608 gr, 10 mm grosime. 

Va fi interesant un articol comparativ între Evolio Aria și Allview AllDro Speed Duo, tableta Evolio costă 999 lei și specificațiile sunt identice în proporție de peste 90%.

Cum vi se pare tableta Allview dual-core?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×