Windows Phone 8.1 va fi oferit ca actualizare În rețeaua Vodafone Australia În această lună

668 ori
<b>Windows Phone 8.1 va fi oferit ca actualizare În rețeaua Vodafone Australia În această lună</b>Conform unui blogger Windows Phone din Australia, persoanele care locuiesc pe continentul cangurilor și au abonament la Vodafone vor avea șansa de a primi actualizări la Windows Phone 8.1 chiar în această lună. &nbsp; Vodafone Australia va începe...

Conform unui blogger Windows Phone din Australia, persoanele care locuiesc pe continentul cangurilor și au abonament la Vodafone vor avea șansa de a primi actualizări la Windows Phone 8.1 chiar în această lună.

Vodafone Australia va începe să ofere noul software în următoarele săptămâni, în vreme ce primul handset cu acest OS preinstalat, Nokia Lumia 630 sosește în magazinele locale în această săptămână. Cu câteva ore în urma aflăm și despre o nouă actualizare a lui WP 8.1, al doilea update pentru platformă de la sosirea sa sub formă de preview și după un update din luna mai. Cu puțin noroc și dacă se sincronizează bine toate instituțiile implicate, WP 8.1 va fi oferit și la noi cel târziu pe la jumătatea acestei veri.

Evident, totul e la nivel de zvon deocamdată, dar posesorii de terminale că Lumia 1520 sau Lumia 1020 sunt cu siguranță încântați că mai au puțin până vor primi oficial noul Windows Phone, care le va aduce un sistem eficient de notificări, asistentul vocal Cortana și mai multe opțiuni de customizare, printre altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×