Nu a inventat roata! Există deja un telefon Nokia cu tehnologia de focalizare În Întuneric a lui LG G3! (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.676 ori
<b>Nu a inventat roata! Există deja un telefon Nokia cu tehnologia de focalizare În Întuneric a lui LG G3! (Video)</b>Toată lumea e intrigată de acea zonă lângă camera nelansatului LG G3, care se zvonește că ar fi un telemetru laser, menit să permită ghidajul mai bun al fotografiei în întuneric. Ei bine, Nokia a făcut deja asta cu mulți ani în urmă, prin...

Toată lumea e intrigată de acea zonă lângă camera nelansatului LG G3, care se zvonește că ar fi un telemetru laser, menit să permită ghidajul mai bun al fotografiei în întuneric. Ei bine, Nokia a făcut deja asta cu mulți ani în urmă, prin intermediul modelului Nokia 6220 classic.

Să vă explic: e vorba în cazul lui LG G3 de e un sistem laser de autofocalizare, care permite încadrarea obiectelor chiar și în lumina slabă. Nokia 6220 classic avea această dotare în 2008 și o vedem prezentată mai jos. Acel model avea nu doar telemetrie laser, ci și un blitz Xenon puternic, cum nici măcar flagshipurile de azi nu au. și camerele foto performante au parte de funcția de mai sus, dar acum ea migrează (din nou) spre telefoane.

LG G3

Iată încă o dovadă a cantității și varietății impresionante de brevete pe care Nokia le are în portofoliu, asta dacă mai aveați vreo îndoială. Se pare că ar mai exista telefoane în trecut, unele cu blitz Xenon care adoptau această funcție de telemetrie laser. Bănuiesc că LG G3 va duce la un nou nivel acest concept... și va genera capturi low light și nocturne măcar la fel de bune ca pe Xperia Z2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×