Telefoane Nokia și tablete fără butoane, viitorul hardware al finlandezilor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.598 ori
<b>Telefoane Nokia și tablete fără butoane, viitorul hardware al finlandezilor</b>în lipsa de scăpări de anvergură, cum erau cele pre-CES 2012, ne ocupăm cu slide-uri și diverse imagini descoperite după ce au avut loc conferințe de presă de anul trecut. Este și cazul imaginii de mai jos, un slide de la Nokia World 2011, care...

în lipsa de scăpări de anvergură, cum erau cele pre-CES 2012, ne ocupăm cu slide-uri și diverse imagini descoperite după ce au avut loc conferințe de presă de anul trecut. Este și cazul imaginii de mai jos, un slide de la Nokia World 2011, care arată câteva formaturi interesante de device-uri care în viitor vor sosi în portofoliul Nokia.

Observăm întâi un terminal pătrat de mici dimensiuni, poate un ceas companion precum cele produse de Sony și Motorola, apoi un handset full touch de dimensiuni mai mici și apoi terminalele cu adevărat interesante. întâi își face apariția un handset în stilul Seriei E de la Nokia sau al unui BlackBerry, deci un Touch & Type veritabil și apoi ceva care seamănă cu un Windows Phone. Câteva butoane în partea inferioară și apoi un touchscreen de mari dimensiuni, cam asta e descrierea modelului de la mijloc.

Penultimul device este un smartphone full touch cu ecran mare și apoi vedem ceea ce pare a fi o tabletă, poate chiar acel Nokia Tab cu Windows 8 menționat de numeroși speculanți. Având în vedere faptul că zvonurile afirmă că Windows Phone Tango va aduce suport și pentru rezoluții mai mici, mă aștept să vedem handseturi WP care combina tastaturi QWERTY stil BlackBerry cu ecrane touch, dând naștere la noi modele Nokia din Seria E, dar cu un alt OS de această dată. în ce privește tableta, ea va fi probabil cea mai promovată din tot ecosistemul de portabile Windows 8... As vedea o gama atat de variata de terminale de la Nokia, mai ales cu OS-ul Microsoft la bord, deoarece din cate am inteles Symbian nu mai are chiar multe de spus.

 Telefoane Nokia și tablete fără butoane, viitorul hardware al finlandezilor

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×