NVIDIA GoForce 6100, inca o clona iPhone?!

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 1.546 ori
<b>NVIDIA GoForce 6100, inca o clona iPhone?!</b>Sper ca ati citit bine, pentru ca este vorba de un GoForce de la nVidia si nu un GeForce, cum ne obisnuise compania pana acum. Modelul 6100 se alatura familiei in crestere a terminalelor cu touch-screen provocand din nou discutii legate de copierea...

Sper ca ati citit bine, pentru ca este vorba de un GoForce de la nVidia si nu un GeForce, cum ne obisnuise compania pana acum. Modelul 6100 se alatura familiei in crestere a terminalelor cu touch-screen provocand din nou discutii legate de copierea designului specific iPhone.

Mobilele cu touch-screen au aparut ca ciupercile dupa ploaie, sau mai bine zis ca ciupercile dupa iPhone, numeroase astfel de modele fiind prezentate la 3GSM. GoForce 6100 a fost creat cu scopul de a demonstra puterea procesorului pentru aplicatii multimedia incorporat in acest terminal. Acest procesor ARM de 250MHz are functii speciale pentru procesare multimedia si functii de securitate.

Astfel terminalul ne va oferi fisiere video WMV9/VC-1 la rezolutie VGA si 30 de frame-uri pe secunda. De asemenea el are si WiFi integrat, cu sistem de securitate WPA2, QoS si trebuie sa mentionam ca suporta hosting USB 2.0, incluzand si cireasa de pe tort: senzorii unei camere de pana la 8 megapixeli. Toate acestea vor rula cu ajutorul aceluiasi procesor revolutionar care va consuma mai putin de jumatate din energia pe care o consuma astfel de procesoare la ora actuala.

NVIDIA expune prototipul lui 6100 la 3GSM si ne putem astepta sa vedem procesorul mentionat pe numeroase terminale portabile in intervalul 2007-2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×