Nvidia Tegra 4 bate procesorul lui Galaxy S4 În benchmark-uri și pe cel de pe HTC One

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 2.025 ori
<b>Nvidia Tegra 4 bate procesorul lui Galaxy S4 În benchmark-uri și pe cel de pe HTC One</b>știți clișeul cu benchmark-urile care de fapt nu contează și nu au nici o semnificație, nu? Ei bine, chiar și așa suntem tare interesați să vedem ce rezultate obțin cele mai noi terminale în AnTuTu, Quadrant sau Vellamo. Astăzi aflăm că...

știți clișeul cu benchmark-urile care de fapt nu contează și nu au nici o semnificație, nu? Ei bine, chiar și așa suntem tare interesați să vedem ce rezultate obțin cele mai noi terminale în AnTuTu, Quadrant sau Vellamo. Astăzi aflăm că Tegra 4 e o surpriză plăcută și e mai bun chiar decât noul Exynos Octa de pe Galaxy S4.

Vedeți și în graficul de mai jos, că în AnTuTu Samsung Galaxy S4 și HTC One gravitează în jurul a 20.000 de puncte, în vreme ce Tegra 4 se apropie de 40.000. Evident, vorbim despre prototipuri și hardware și software nefinalizat și atunci când vom avea 3 device-uri finale pe masa de teste vom putea spune că rezultatele sunt reale. Sau poate nici măcar atunci, dacă benchmark-urile nu vor fi optimizate pentru noile platforme. Ați văzut, de exemplu ce rezultate mici obținea Nexus 4 și nu e nici pe departe un telefon slab.

Dacă vreți să aflați ce procesoare concurează în graficul de mai sus, e vorba despre Snapdragon 600, un quad core Qualcomm superior lui Snapdragon S4 Pro versus Exynos 5 Octa core de 1.6 GHz de pe Galaxy S4 (2 quad core-uri lucrând în paralel) versus Tegra 4 cu ale sale 72 core-uri ale GPU-ului. Se pare că ZTE va sosi pe piața cu primul device de acest gen și tot ZTE e în "cursa înarmărilor" și cu un terminal cu Snapdragon 800.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×