Primul worm pentru iPhone afecteaza unitatile cu jailbreak

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.308 ori
<b>Primul worm pentru iPhone afecteaza unitatile cu jailbreak</b>Daca folositi un iPhone trecut prin procesul de jailbreak, aflati ca exista acum un worm care afecteaza aceste handseturi, cel putin in Australia. Malware-ul afecteaza utilizatorii care nu au schimbat parola initiala, dupa instalarea SSH. Comportamentul...

Daca folositi un iPhone trecut prin procesul de jailbreak, aflati ca exista acum un worm care afecteaza aceste handseturi, cel putin in Australia. Malware-ul afecteaza utilizatorii care nu au schimbat parola initiala, dupa instalarea SSH.

Comportamentul worm-ului este destul de amuaznt, el schimband fundalul telefonului intr-o imagine cu Rick Astley, dupa modelul farsei de pe YouTube Rick Rolled. Apoi, malware-ul va continua sa caute alte telefoane din retea, pentru a le infecta. Acest exploit ar putea fi folosit de catre hackeri cu intentii mai nocive decat o gluma nevinovata.

Daca folositi un iPhone trecut prin procesul de jailbreak si ati instalat SSH fara sa schimbati parola de baza (alpine), va trebui pur si simplu sa o modificati pe aceasta din urma, pentru a evita problemele. Retineti faptul ca posesorii de iPhone-uri si iPod-uri fara jailbreak nu vor fi afectati deloc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×