O noua aplicatie muzicala pentru iPhone, Leaf Trombone World Stage (Video)

1.974 ori
<b>O noua aplicatie muzicala pentru iPhone, Leaf Trombone World Stage (Video)</b>Daca v-a impresionat placut celebra aplicatie Ocarina de pe iPhone, folosita de catre artistii orchestrei MoPhO pentru a face muzica, iata ca o noua aplicatie isi face aparitia si aceasta fiind destinata celor cu veleitati muzicale. Este vorba de Leaf...

Daca v-a impresionat placut celebra aplicatie Ocarina de pe iPhone, folosita de catre artistii orchestrei MoPhO pentru a face muzica, iata ca o noua aplicatie isi face aparitia si aceasta fiind destinata celor cu veleitati muzicale. Este vorba de Leaf Trombone World Stage, mai mult decat un soft, o experienta sociala.

Va trebui doar sa suflati in microfonul iPhone-ului pe care rulati aplicatia sau sa folositi modul Touch, daca ati instalat Leaf Trombone pe un iPod Touch. Astfel, veti crea muzica, iar aplicatia va va pune la dispozitie si o platforma cu care va veti putea "juca", permitand tuturor utilizatorilor din lume sa asculte compozitiile celorlalti muzicieni si sa intre chiar intr-o competitie.

Exista de asemenea un Composer online si posibilitatea de a impartasi muzica, clipuri video si sfaturi in legatura cu utilizarea lui Leaf Trombone prin intermediul forumului Smule. Pentru a canta folosind aplicatia va trebui sa suflati in microfonul lui iPhone sau sa atingeti ecranul in Modul Touch, apasand o "frunza" de pe ecran pentru a canta o anumita nota.

Pe masura ce degetul aluneca spre utilizator (pe ecran), sunetul produs va fi mai inalt, ca si in cazul unui trombon real. Iata aplicatia in actiune, in clipul video de mai sus.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×