Produse evoMAG.ro

Samsung C3060R, telefonul pentru cei batrani, anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.117 ori
<b>Samsung C3060R, telefonul pentru cei batrani, anuntat oficial</b>Iata inca o nisa acoperita de Samsung, handseturile pentru persoanele in varsta, prin intermediul noului model C3060R, care tocmai a fosta anuntat oficial. Acesta este primul si unicul telefon al celor de la Samsung destinat publicului in varsta si el a...

Iata inca o nisa acoperita de Samsung, handseturile pentru persoanele in varsta, prin intermediul noului model C3060R, care tocmai a fosta anuntat oficial.

Acesta este primul si unicul telefon al celor de la Samsung destinat publicului in varsta si el a fost anuntat ieri de catre Samsung Rusia. C3060R vine cu dotari care il vor face un terminal user-friendly pentru batrani. Spre exemplu, tastele sale sunt mai mari decat cele ale unui telefon normal, iar ecranul sau de 2.2 inchi, cu rezolutie de 176 x 220 pixeli este usor de citit si suporta o navigare lejera.

Samsung C3060R

In partea dreapta a handsetului descoperim un buton rosu SOS, care poate fi folosit in situatii de urgenta pentru apelarea a pana la 5 numere de telefon. Lista de specificatii a noului telefon mai include si radio FM, browser WAP si o camera de 1.3 megapixeli, iar terminalul va fi disponibil in Rusia din iunie la pretul de 138 de euro.

[Via: Unwiredview.com]

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×