Samsung C3060R, telefonul pentru cei batrani, anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.351 ori
<b>Samsung C3060R, telefonul pentru cei batrani, anuntat oficial</b>Iata inca o nisa acoperita de Samsung, handseturile pentru persoanele in varsta, prin intermediul noului model C3060R, care tocmai a fosta anuntat oficial. Acesta este primul si unicul telefon al celor de la Samsung destinat publicului in varsta si el a...

Iata inca o nisa acoperita de Samsung, handseturile pentru persoanele in varsta, prin intermediul noului model C3060R, care tocmai a fosta anuntat oficial.

Acesta este primul si unicul telefon al celor de la Samsung destinat publicului in varsta si el a fost anuntat ieri de catre Samsung Rusia. C3060R vine cu dotari care il vor face un terminal user-friendly pentru batrani. Spre exemplu, tastele sale sunt mai mari decat cele ale unui telefon normal, iar ecranul sau de 2.2 inchi, cu rezolutie de 176 x 220 pixeli este usor de citit si suporta o navigare lejera.

Samsung C3060R

In partea dreapta a handsetului descoperim un buton rosu SOS, care poate fi folosit in situatii de urgenta pentru apelarea a pana la 5 numere de telefon. Lista de specificatii a noului telefon mai include si radio FM, browser WAP si o camera de 1.3 megapixeli, iar terminalul va fi disponibil in Rusia din iunie la pretul de 138 de euro.

[Via: Unwiredview.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×