Sony pregătește un PSP Phone cu butoane de gaming și tastatura QWERTY?!

1.122 ori
<b>Sony pregătește un PSP Phone cu butoane de gaming și tastatura QWERTY?!</b>Ei bine, iată o idee care nu mi-a trecut niciodată prin cap: un telefon cu tastatura glisantă, plus încă o suprafață glisantă cu controale de gaming. Se pare că Sony ar lucra la un astfel de terminal, dacă ne luăm după imaginea de mai jos,...

Ei bine, iată o idee care nu mi-a trecut niciodată prin cap: un telefon cu tastatura glisantă, plus încă o suprafață glisantă cu controale de gaming. Se pare că Sony ar lucra la un astfel de terminal, dacă ne luăm după imaginea de mai jos, care vine direct dintr-un brevet Sony depus la USPTO, biroul specializat pe proprietăți intelectuale din SUA.

Imaginați-vă un telefon ca Xperia Play dacă vreți, doar că el are încă o parte glisantă care scoate la iveală o tastatura QWERTY. Rezultatul va fi probabil un "telefon sandwich" destul de gros, deci idealul ar fi ca zona glisantă să nu fie exagerat de groasă. Sony ar miza pe scoaterea simultană a ambelor mecanisme de input de sub partea cu display-ul, pentru că apoi să o glisați pe cea care nu vă trebuie, cam ca sertarele unui birou. Formatul expus aici îmi amintește ușor de Motorola Milestone, un telefon cu un design apreciat la vremea sa.

Se tot zvonește că Sony lucrează la un nou Xperia Play, mai ales că primul a fost o dezamăgire, iar PS Vita nu are destule în comun cu un smartphone pentru a se încadra la categoria PSP Phone. Idealul ar fi să avem un terminal cu procesor quad core, ecran HD, controale de gaming, eventual și tastatura QWERTY. Va fi acesta telefonul perfect?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×