O primă fotografie cu Moto X (Gen 4) ajunge pe web; telefonul sosește într-o carcasă metalică

2.097 ori
<b>O primă fotografie cu Moto X (Gen 4) ajunge pe web; telefonul sosește într-o carcasă metalică</b>Motorola este brandul ce ne-a obișnuit &icirc;n ultimul timp cu o serie de terminale foarte interesante, un exemplu numai bun de luat &icirc;n calcul fiind Moto X Force, un smartphone al cărui display beneficiază de o tehnologie specială de...

Motorola este brandul ce ne-a obișnuit în ultimul timp cu o serie de terminale foarte interesante, un exemplu numai bun de luat în calcul fiind Moto X Force, un smartphone al cărui display beneficiază de o tehnologie specială de rezistență la șocuri. Din gama Moto X așteptăm pentru anul viitor și generația cu numărul 4.

Acest telefon ne este dezvăluit astăzi prin intermediul unei fotografii cu proveniență din China, material ce scoate la iveală un smartphone complet metalic. Vedem logo-ul Motorola aplicat pe spate, un difuzor generos, dar și o cameră foto de mari dimensiuni ce ne amintește într-un fel sau altul de ecranul lui Moto 360.

În partea din dreapta vedem integrate și butoanele de volum + cel de power/unlock, butoane de mici dimensiuni. Un detaliu mai special ce îl remarcăm, este faptul că telefonul renunță la acea curbură specială pe care am tot văzut-o în ultimii ani pe terminalele Motorola. Posibil ca imaginea de mai sus să ne prezinte un prototip al telefonului aflat în dezvoltare.

Dacă într-adevăr acesta va fi design-ul lui Moto X (Gen 4), vom afla ulterior, odată ce noi materiale foto vor ajunge pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×