Editorial Huawei: HU a wei?/ Who Are we?

1.365 ori
<b>Editorial Huawei: HU a wei?/ Who Are we?</b>Huawei? Hu-a-wei? Who are we? Asta e &icirc;ntrebarea pe care ne-o punem toţi şi răspunsurile sunt de obicei superficiale. Politician, doctor, profesor, blogger, freelancer, fotograf, redactor. Ele sunt doar meserii. &Icirc;n care poţi excela dacă te...

Huawei? Hu-a-wei? Who are we? Asta e întrebarea pe care ne-o punem toţi şi răspunsurile sunt de obicei superficiale. Politician, doctor, profesor, blogger, freelancer, fotograf, redactor. Ele sunt doar meserii. În care poţi excela dacă te perfecţionezi. Dar ce te faci dacă porneşti la drum cu un impediment? Să zicem că vrei să fii redactor dar eşti dislexic.

Atnci toate testele tle ar arăta precum acstea propoziţie. Greu de înţeles? Cred şi eu! Ei bine, eu eram dislexic în şcoala generală şi dacă vei căuta pe web vei vedea că asta nu are leac. Totuşi antrenându-ţi mintea şi scriind iar şi iar şi iar vei sesiza mereu greşelile. De aceea trec articolele Mobilissimo.ro prin multe fişiere Word, Notepad şi Autocorret. Ca să fim siguri că e bine, că smartphone nu e smarthone şi Huawei nu e niciodată Hawei sau Huawi.

Huawei Robert Lewandowski

Am văzut zilele trecute spotul cu Robert Lewandovski şi cum era el mic slab şi pricăjit, iar toată lumea îi spunea că nu o să ajungă mare fotbalist. Ei bine, nu doar că le-a dovedit că se poate, ci a făcut-o cu stil, reuşind să înscrie 5 goluri în mai puţin de 8 minute şi 59 de secunde în acest an în meciul Bayern - Wolfsburg. El este un atacant vital pentru Bayern Munchen şi a devenit imaginea Huawei, la fel cum şi Huawei P8 şi P8 Lite au fost flagship-urile de imagine Huawei în acest an.

Şi ca şi Lewandovski şi Huawei am reuşit treptat-treptat să ajung de la a scrie greşit cuvinte la editoriale ca şi cel despre cloud sau cel despre nomofobie. Creştem, ne dezvoltăm şi ne antrenăm, dar avem cu toţii origini mărunte. Am fost cu toţii un embrion neajutorat şi apoi un prunc neajutorat, deci cursa a fost din start la fel.

Huawei a pornit la drum acum 28 de ani, iar în România cu 10 ani în urmă şi ce să vezi, tot cu 10 ani în urmă (aproape) a debutat şi Mobilissimo.ro. La început Huawei era un nume asociat cu echipamentele de telecomunicaţii, marea lor lovitură fiind un switch pentru telefoane din anul 1993. Şi apoi în ultimul deceniu Huawei a ajuns să fie sinonimă cu smartphone-urile, dar nu a fost uşor!

A fost nevoie de o campanie de awareness în SUA, care să înveţe lumea cum se pronunţa HU A WEI. Şi atât de mulţi oameni pronunţa greşit... Cumva noi românii am nimerit pronunţia şi ne-am bucurat de multe stick-uri de net Huawei înainte să trecem la smartphone-urile lor. Noi la Mobilissimo.ro am luat primul contact cu telefoanele lor în 2007, în pruncia site-ului.

Modelul Huawei U120 a fost testat la acea vreme, fiind lansat odată cu serviciul DigiMobil de la RCS & RDS, deci încă o istorie comună şi aici pentru Huawei de această dată cu un operator local. Între timp s-a ajuns ca Orange România să aibă cel mai bun preţ la P8 Lite şi să îl facă astfel irezistibil, iar fantasticul Huawei Mate 8 sunt sigur că se va vinde bine la toţi operatorii de la noi.

Huawei activează în peste 170 de ţări, promovează tehnologia 4G şi va fi un mare jucător pe piaţa 5G. Săptămânal am la Mobilissimo.ro un subiect despre această companie, implicată mai nou în Internet of Things. Imaginaţi-vă cum ar fi arătat ştirile lor scrise de un dislexic. Pesemne că  neinteligibil, dar am crescut, ca şi compania chineză şi ca şi Mobilissimo.ro.

Ne-am împrietenit cu un oficial Huawei la MWC 2014

Creştem cu toţii împreună, adăugând câte un Crăciun în plus, câte o primăvară sau vară şi deseori şi lansări de anvergură, la care Mobilissimo.ro a participat, fie la IFA sau MWC, exact când Huawei mai aducea ceva nou pe piaţă. Ne-am împrietenit cu un oficial Huawei la MWC 2014 şi astfel am ajuns să testăm printre primii brăţara de fitness tracking Talkband B1, care impresiona plăcut, prin integrarea unui headset Bluetooth.

De la acea brăţară s-a ajuns la cântărirea de portocale pe Huawei Mate S via Force Touch  şi s-a ajuns ca pretenţiosul coleg Alex să se "plângă" că după 6 telefoane Huawei testate în 2015 nu a găsit nici unul cu camera slabă, da chiar din contră, ele au stabilit recorduri de calitate foto, fie ea selfie sau cu camera principală.  Huawei P8 face selfie-uri excelente, iar modul de pictură nocturnă face senzaţie, în vreme ce P8 Lite face prim planuri spectaculoase cu flori.

Şi chiar dacă nu sunt Lewandowski, presimt că el va înscrie mult şi eu voi mai scrie mult despre Huawei în următorii ani, pentru că P8, P8 Lite, Mate S şi Mate 8 sunt doar începutul. Şi poate o să aflăm pe viitor şi Hu A Wei/ Who are We.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×