O variantă premium a lui Xiaomi Mi4 ar putea fi anunțată pe data de 23 aprilie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 840 ori
<b>O variantă premium a lui Xiaomi Mi4 ar putea fi anunțată pe data de 23 aprilie</b>Deși Xiaomi Mi4 este un flagship cu dotări de top, atunci c&acirc;nd vine vorba de materialele din care a fost construită carcasa sa, nu putem afirma acest lucru. Telefonul de față sosește cu o carcasă a cărui capac spate este realizat dintr-un...

Deși Xiaomi Mi4 este un flagship cu dotări de top, atunci când vine vorba de materialele din care a fost construită carcasa sa, nu putem afirma acest lucru. Telefonul de față sosește cu o carcasă a cărui capac spate este realizat dintr-un plastic lucios ce nu arată deloc bine.

Pentru a repara această greșeală, se pare că Xiaomi are de gând să lanseze o versiune actualizată a sa, detaliu dezvăluit de câteva teasere publicate în cursul zilei de ieri. Primul material de acest tip ne dă un mic indiciu cu privire la un update al rezoluției ecranului de 5 inch prezent pe acest device, sau poate al camerei foto.

O variantă premium a lui Xiaomi Mi4 ar putea fi anunțată pe data de 23 aprilie

Următorul teaser ne spune că o baterie mare nu înseamnă în același timp și un telefon mai mare, lucru ce oferă detalii despre păstrarea dimensiunilor lui Mi4. După cum bine știm, acest telefon aduce o baterie de 3.080 mAh, iar capacitatea acesteia ar putea ajunge probabil la 3.500 mAh pe noul device actualizat.

O variantă premium a lui Xiaomi Mi4 ar putea fi anunțată pe data de 23 aprilie

Nu în ultimul rând, Xiaomi ne dă de înțeles faptul că varianta actualizată a lui Mi4 va fi construită din materiale premium. Din câte putem vedea din aceste teasere, Xiaomi va organiza evenimentul de lansare în New Delhi, India, o țară aflată în vizor de mai toți producătorii de terminale mobile, aceasta fiind o piață de desfacere foarte mare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×