O2 Germania anunta noile HTC-uri sub numele de Xta "Terra" si "Nova"

2.210 ori
<b>O2 Germania anunta noile HTC-uri sub numele de Xta "Terra" si "Nova"</b>Desi O2 s-a concentrat in ultima vreme pe Quanta, pentru lucrul sau cu Windows Mobile, terminalele HTC nu au fost uitate complet. Cele mai noi HTC-uri care vor intra sub aripa protectoare a O2, cel putin in Germania, vor fi Herald si Elf, cunoscute si ca...

Desi O2 s-a concentrat in ultima vreme pe Quanta, pentru lucrul sau cu Windows Mobile, terminalele HTC nu au fost uitate complet.

Cele mai noi HTC-uri care vor intra sub aripa protectoare a O2, cel putin in Germania, vor fi Herald si Elf, cunoscute si ca Xda “Terra” si respectiv “Nova”. Dupa cum poate va amintiti Herald este o versiune modificata de Wizard, inlocuind modelul Xda mini S de la O2 si oferind o tastatura QWERTY slide-out intr-o carcasa de 17 milimetri.

Conectivitatea 3G nu este prezenta, dar compania este decisa sa implenteze sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional pe terminalele care se afla in asteptare. Din cate stim Herald va fi disponibil din luna mai, la pretul de 150 de euro. Intre timp terminalul Xda nova, un device dotat cu 2.5G va aduce Windows Mobile maselor la un pret relativ redus – 100 de euro. Bluetooth 2.0, extensii microSD si Windows Mobile 6, toate vor fi incluse in acest model, lansat la o luna dupa Xda terra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×