Ochelarii Samsung Glass ar putea transforma palmele utilizatorului În tastatura virtuală

1.010 ori
<b>Ochelarii Samsung Glass ar putea transforma palmele utilizatorului În tastatura virtuală</b>Samsung va trebui să vină cu ceva ieșit din comun dacă vrea ca ochelarii săi smart pe care îi are în dezvoltare să se diferențieze de Google Glass. Ei bine, un brevet descoperit de Galaxy Club ne arată cum s-ar putea întâmpla această...

Samsung va trebui să vină cu ceva ieșit din comun dacă vrea ca ochelarii săi smart pe care îi are în dezvoltare să se diferențieze de Google Glass. Ei bine, un brevet descoperit de Galaxy Club ne arată cum s-ar putea întâmpla această diferențiere.

Se pare că Samsung ia în calcul utilizarea headsetului sau pentru a afișa o tastatură virtuală pe palmele utilizatorului folosind tehnologie augmented reality. Aparent astfel se vor scrie mai ușor mesajele text. Mai sus vedeți un concept al acestei tehnologii din documentele oficiale asociate brevetului.

Samsung ar fi găsit o metodă de a afișa 26 de litere pe cele două mâini ale utilizatorului , lăsând degetele mari libere pentru a tasta. Trebuie să recunosc că acest concept nu pare deloc practic și deja un Glass te face neatent la drum/condus/stradă, iar cu o tastatură de acest gen te vei deconecta total de la lumea reală. Cum rămâne cu comanda vocală, recunoașterea vocii sau controlul prin gesturi în fața unei camere?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×