Oficialii RIM afirmă că operatorii sunt Încântați de BlackBerry 10 OS; Dacă o spune McLeod Îl credem...

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.053 ori
<b>Oficialii RIM afirmă că operatorii sunt Încântați de BlackBerry 10 OS; Dacă o spune McLeod Îl credem...</b>Ce mi-a sărit în ochi la această știre nu e faptul că RIM are încredere în propriul OS și că operatorii le cântă în strună, ci faptul că pe directorul de la RIM care declară aceste lucruri îl cheamă McLeod. Chiar dacă nu se scrie la fel,...

Ce mi-a sărit în ochi la această știre nu e faptul că RIM are încredere în propriul OS și că operatorii le cântă în strună, ci faptul că pe directorul de la RIM care declară aceste lucruri îl cheamă McLeod. Chiar dacă nu se scrie la fel, un astfel de nume duce cu gândul la Highlander și dacă Nemuritorul spune că BB OS 10 va fi bun, nu putem decât să îl credem, nu? Lăsând gluma la o parte se pare că operatorii ar fi testat deja noul OS și își declară sprijinul.

Din câte am auzit până acum se anunță lucruri bune pentru 2013, în privința portofoliului RIM. Se discută despre terminale quad core Snapdragon S4 cu ecrane HD, LTE și noul OS la bord. De ce am menționat și operatorii mai sus? Pentru că ei vor fi cruciali în viitoarea strategie RIM, deoarece va fi greu să convingi publicul să mai accepte un BlackBerry, dar cu serviciile și abonamentele potrivite, ofertele vor fi mai tentante. McLeod afirmă și că RIM finalizează OS-ul în acest moment și că firma canadiană are încredere în forțele sale.

Nu pot decât să sper că ne-am înșelat cu privire la RIM și compania nu se va dizolva în alt brand, ci va reuși să rămână pe picioare și să aibă o cotă decentă pe piața smartphone în următorii ani. Voi mai aveți încredere în Research în Motion? Credeți că își vor reveni?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×