Google Pixel supravieţuieşte cu brio testului de zgâriere, îndoire şi ardere la JerryRigEverything (Video)

1.121 ori
<b>Google Pixel supravieţuieşte cu brio testului de zgâriere, îndoire şi ardere la JerryRigEverything (Video)</b>Pe lângă phablet-ul LG V20, persoana din spatele contului de YouTube JerryRigEverything a testat și smartphone-ul Google Pixel, și nu oricare variantă, ci chiar modelul pe acel albastru în ediție limitată. Aflăm astfel cât de bine se descurcă terminalul

După ce a fost disecat de iFixit şi considerat rezonabil de uşor de reparat, Google Pixel are acum parte de un test ceva mai intens. E zgâriat, ars şi îndoit de YouTuberul JerryRigEverything, care a făcut aceleaşi teste şi pe celelalte flagshipuri ale acestui an. Hai să vedem cum a rezistat!

Google Pixel

Testele au arătat că panoul frontal al ecranului se zgârie la nivelul 6, tipic pentru un smartphone modern cu protecţie Gorilla Glass 4. Cu această ocazie a fost descoperit şi faptul că earpiece-ul e acoperit cu un material textil, o abordare bizară în condiţiile în care alte telefoane au o grilă metalică. Zona din sticlă din spate e ceva mai uşor de zgâriat decât cea frontală, se pare.

Google Pixel

Partea albastră din aluminiu se zgârie uşurel cu cutterul, dar cheile nu îl zgârie aproape deloc, uzura dispărând imediat. Aparent ar fi mai rezistent la zgârieturi decât iPhone 7, cel puţin cele banale cu monede sau chei. În schimb scannerul de amprente e foarte uşor de zgâriat, dar continua să funcţioneze fără probleme.

Ecranul a impresionat la testul cu bricheta, fiind nevoie de 11 secunde pentru că panoul Samsung să cedeze flacării. Google Pixel e foarte rezistent şi la îndoire şi nu se deformează fatal, ba mai mult decât atât, nici nu se îndoaie, având un corp metalic solid. Numai veşti bune despre rezistenţa sa, poate minus materialul textil al earpiece-ului, care se va îmbiba cu praf şi machiaj probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×