OnePlus 5 și OnePlus 5T sunt actualizate la Android 8.1 Oreo; Varianta 5T primește noi gesturi de navigare

1.076 ori
<b>OnePlus 5 și OnePlus 5T sunt actualizate la Android 8.1 Oreo; Varianta 5T primește noi gesturi de navigare</b>Începând de astăzi cei de la OnePlus dau startul programului de actualizare la Android 8.1 Oreo pentru smartphone-urile OnePlus 5 și OnePlus 5T, varianta din urmă fiind totuși doar singura care se bucură și de noile gesturi de navigare ce amintesc

Dacă vă amintiți, undeva prin luna ianuarie a acestui an vă informam că cei de la OnePlus testau noi gesturi de navigare prin intermediul programului OxygenOS Open beta pentru telefonul OnePlus 5T, gesturi care aminteau de cele regăsite pe iPhone X. Acum descoperim că această introducere ajunge la îndemâna tuturor odată cu actualizarea publică la OxygenOS 5.1.0.

OnePlus 5T

Acest release este bazat pe Android 8.1 Oreo și pe lângă gesturile cu pricina pe care le puteți vedea listate mai jos, OnePlus mai oferă și patch-urile de securitate din aprilie, cât și alte modificări precum numirea automată a folderelor pe seama conținutului, sau apariția de tag-uri de căutare în meniul de aplicații. În afară de gesturile amintite, toate celelalte funcții noi ajung și pe OnePlus 5.

Gesturi pentru OnePlus 5T

  • Swipe în sus din mijlocul ecranului - Home
  • Swipe în sus din stânga sau dreapta - Înapoi
  • Swipe în sus din mijlocul ecranului și apăsare prelungită - Multitasking

De asemenea, mai aflăm că și modul de Gaming a fost actualizat cu această ocazie, oferindu-se opțiuni de tip power saving și ceva numit Network Boost care va priotariza conexiunea 4G/Wi-Fi pentru jocul rulat. Potrivit celor de la OnePlus, OxygenOS 5.1.0 va ajunge la toți utilizatorii în câteva zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×